Kas vain, hyvää päivää hyvä kansakunta.. Tänään on hieno päivä, kävin kampaajalla, ja siellä taas kuorittiin esiin suorastaan uusi ihminen!! Entisen ponnari-ihmisen tilalle tuli tyylikäs tukka joka on kauniisti värjätty punaiseksi.. =) Kevät koputtelee ovelle tuolla takapihalla, sen verran iloisesti ne linnut siellä jo lauleli.. Olin itsekin niin tyytyväinen tähän kuontaloon että meinasin ruveta lirkuttelemaan itsekin. Isäntäkin taisi olla tukkaan tyytyväinen, ja hyvä niin. Päivän tämänhetkinen saldo on uusi tukka, pojalle uudet kuravaatteet ja isännälle pari uutta peliä. En tiedä parempaa tapaa aloittaa viikkoa. =)
Sain eilen luettua sen Kingin kirjankin loppuun, ja totesin että nyt oli kahlattu läpi tämänhetkinen kirjastoni herran tuotannosta.. Täytynee hipsiä kirppareille tai divareihin etsimään uusia löytöjä herran kirjoituksista.. Kirja jonka luin oli Kalpea Aavistus, ja voin sanoa ettei paremmasta väliä. Ei mitään kauhukauhua, mutta melko pelottavaa paikka paikoin kuitenkin.
Kohta täytyy lähteä hakemaan Pikku-Ukkoa hoidosta, jottei ressukka luule että nyt on äiti lähtenyt jonnekin huitsin kuuseen. Työntekokaan ei tänään oikein maittaisi (milloin se masituisi), mutta kai sinnekin täytyy raahautua. Siperialainen Walintamyymälä tuskin tulisi toimeen ilman kaltaistani himotyöntekijää. Ja onpahan mummeleilla taivastelemista kassaneidin uudesta tukasta, jos ei muuta.. Jopa tää räkätauti tuntuisi vihdoin antavan periksi, ei kokonaan, mutta pikkuisen. Sen verran että voi sanoa elämän olevan taas kohdallaan vähän aikaa. Tänään mielessä ei ole edes liikkunut höperöitä ajatuksia musteläiskistä, tai sen puoleen mistään muustakaan asiaan kuuluvasta.. Ilmiö on kaikonnut kirjan lukemisen myötä.. Höperöitä harhakuvitelmia. Mutta täytynee mennä hakemaan sitä pientä miestä.. Siihen asti; Iloista Kevään Odotusta!!